HNL

Trener Dragovoljca: Koštale su nas individualne greške. Neću najavljivati transfere

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

HRVATSKI DRAGOVOLJAC je zabilježio i treći poraz u 3. kolu HNL-a te ostao na dnu tablice, a ovaj put poražen je od Lokomotive u Zagrebu s 3:2.

Lokomotiva je do pobjede došla autogolom Valentića (39') te golovima Milićevića (53') i Kačavende (80'), dok su pogotke za goste zabili Veljača (14') i Bagadur (87').

"Znao sam da ćemo dobro krenuti"

Trener Dragovoljca Miroslav Kuljanac smatra da je njegova momčad imala dobih elemenata u igri, ali da su ih koštale individualne greške kod drugog i trećeg gola.

"Znao sam da će biti bolje nego u prethodnoj utakmici. Odigrali smo bolje, ali nije bilo dovoljno. Vidim napredak u igri. Bilo je dobrih stvari i u drugom poluvremenu, ali koštale su nas individualne greške. Čini mi se da smo u drugom poluvremenu počeli bolje igrati, hrabrije, bolje se otvarati. Nama je palo samopouzdanje nakon dva poraza, dok je Lokomotiva imala dobar zalet prije ove utakmice", objasnio je Kuljanac.

"Neću više najavljivati transfere"

Na pitanje hoće li njegov klub dovesti neke nove igrače, kako je i sam najavljivao, Kuljanac je odgovorio: "Dosad sam najavljivao. Više neću najavljivati. Sad ću čekati pa da vidim što će biti."

Dragovoljac je ostao na dnu tablice i nakon tri odigrana kola još uvijek je bez bodova uz vrlo lošu gol-razliku 3:10. U narednom kolu 8. kolovoza na domaćem terenu igrat će protiv Osijeka.

Pročitajte više