Trener Gorice: Da sam predsjednik, na poluvremenu bih potjerao osam igrača i trenera

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

GORICA je u prvoj utakmici 25. kola SuperSport HNL-a s 5:4 slavila protiv Istre iako su gosti u 78. minuti vodili s 3:1. Tada je uslijedila furiozna ofenziva Gorice koja je zabila čak tri gola u pet minuta i povela s 4:3. Istra se vratila u trećoj minuti nadoknade i izjednačila, a gol odluke zabio je Josip Mitrović već u idućem napadu. Utakmicu je komentirao trener Gorice Željko Sopić.

"Da sam predsjednik kluba, na poluvremenu bih potjerao osam igrača i trenera. Mi smo protiv tiki-take igrali bez faula, gubili 3:1, a moglo je biti i 5:1 za Istru. Ne možemo pobijediti ako ne napravimo barem 20 prekršaja. Sve loše počelo se okretati nabolje kad je ušao Suk u 60. minuti. Kao da je s njim netko upalio struju i svi su se počeli bacati na glavu. To mogu samo ekipe s velikim mudima", rekao je Sopić pa dodao:

"Nakon ovakvog emocionalnog pražnjenja dva dana nitko ne može trenirati, ali moramo ostati na zemlji jer još smo zadnji. Unervozili smo Istru koja nije igrala lako i ležerno kao ranije, a mora se priznati i da smo imali sreće. Dali smo pet golova, a prije ove utakmice samo tri u njih sedam. Htio sam vaditi Mitrovića, a on je zabio za pobjedu."

Pročitajte više