Trener Lokomotive: Petković nam se došao ispričati u svlačionicu

Foto: Marko Lukunić/PIXSELL

LOKOMOTIVA i Dinamo odigrali su neriješeno (2:2) u utakmici 22. kola SuperSport HNL-a. Lokomotiva je dvaput vodila, najprije je zabio Fabijan Krivak, a onda i Duje Čop, dok je za Dinamo oba gola postigao Bruno Petković. Dinamo je tako u zadnje dvije utakmice protiv Lokomotive u posljednja tri tjedna osvojio samo bod.

Silvijo Čabraja je pak vodeći Lokose protiv Dinama uzeo aktualnom prvaku četiri od šest bodova u malo vremena i tako mu jako ugrozio obranu naslova ispred Rijeke i Hajduka. Ovako je to komentirao: "Mi smo izgubili svega pet utakmica u ligi. Ekipa smo koja ne gubi i koja igra sa svakim. Izgleda da ne ležimo Dinamu."

Lokomotivin trener žali za pobjedom: "Žao mi je što nismo sačuvali vodstvo i uzeli tri boda. Ovako smo ginuli drugo poluvrijeme za taj jedan bod. Možda bi bilo drugačije da je Mudražija zabio. Tako je, kako je."

"I moji i Dinamovi igrači bili su nervozni jer smo i jedni i drugi htjeli pobjedu"

Čabraja je objasnio i veliku nervozu i tenzije na terenu: "Nervozni su bili moji, ali nervozni su bili i Dinamovi. I najbolji prijatelji se posvađaju, pa odu na piće nakon utakmice. To je nogomet. Tenzije su bile visoke jer smo i jedni i drugi htjeli pobjedu."

Igrači rivala su se svađali i gurali, a pred kraj je najincidentnija bila situacija kada je ostao ležati Lokomotiv igrač Feta Fetai nakon duela sa Sandrom Kulenovićem. On ga je pokušao podignuti, na što je slijedilo naguravanje i koškanje.

Lokomotivin trener otkrio je da ova situacija nije izazvala zlu krv među igračima njegove i Dinamove momčadi. Upravo suprotno: "Na kraju je Bruno Petković došao u našu svlačionicu ispričati se. Isto su napravili i moji igrači."

Pročitajte više