SERIE A

Trener Milana nakon poraza: Uživam kako lijepo igramo, na pravom smo putu

Foto: Guliver Image/ Getty Images

MILAN je u četvrtak doživio poraz od Torina (2:1), što je izazvalo paniku u klubu. Talijanski mediji raspisali su se o tome da je trener Marco Giampaolo gotovo bivši te da Zvonimir Boban i Paolo Maldini već traže njegovu zamjenu.

"U sljedeće tri utakmice Milan igra protiv Torina, Fiorentine i Genoe, a Giampaolo ne smije kiksati u tim susretima kako bi ostao na klupi kluba sa San Sira", pisali su Talijani, a već u prvoj utakmici Milan je kiksao.

Rossoneri su 13. na ljestvici Serie A, u nedjelju od 20.45 dočekuju Fiorentinu, koja je u prošlom kolu došla do prve pobjede u sezoni. Bit će to velik ispit za obje ekipe, a posebno za Giampaola, čija je stolica poprilično užarena.

"Jedina loša stvar koju smo napravili u Torinu je što nismo ubili utakmicu kad smo imali svoje šanse, ali igra je pokazala da smo na pravom putu. Uživao sam u većini susreta, igrali smo lijep nogomet, a momčad je pokazala pravo samopouzdanje", rekao je Giampaolo nakon poraza od Torina.

Trener Milana očito ne posvećuje previše pažnje medijskim napisima.

"Imali smo svoje šanse, ali nismo bili precizni u finišu akcija. Vjerujem da s formacijom 4-3-3, Piontekom naprijed i Leaom koji može raditi probleme na lijevoj strani, imamo kalibar za postizanje golova. Svaka utakmica je teška i na mentalnoj razini ključna. Zato moramo poštovati svoje protivnike i davati sve od sebe. Ne smijemo misliti da smo napravili dovoljno", dodao je Giampaolo.

Vodeći ljudi u Milanu dali su podršku treneru, ali nastavi li nizati ovako loše rezultate, i to bi se moglo promijeniti.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Pročitajte više