NBA

Trener NBA prvaka na presici opsovao poput Kloppa: "Mama, oprosti"

Foto: Screenshot (Twitter)

GOLDEN STATE WARRIORSI upisali su vrlo važnu pobjedu u petoj utakmici polufinala Zapadne konferencije protiv Houston Rocketsa 104:99.

NBA prvaci iz tri od posljednje četiri sezone sada vode 3:2 u seriji i u sljedećem susretu u Houstonu mogu osigurati svoje mjesto u konferencijskom finalu.

To neće biti nimalo lagano zbog kvalitete Rocketsa, ali i činjenice da je najbolji igrač Warriorsa Kevin Durant napustio utakmicu u trećoj četvrtini zbog ozljede lista. Ozbiljnost ozljede još nije poznata, Durant će danas obaviti pregled magnetskom rezonancom. Unatoč njegovom izostanku, Warriorsi su uspjeli sinoć slaviti.

Zato ne čudi reakcija trenera Warriorsa Stevea Kerra na presici nakon utakmice. Kerr, inače veliki navijač Liverpoola, sjetio se trenerskog kolege Jurgena Kloppa koji je nakon nevjerojatnog preokreta Redsa protiv Barcelona i ulaska u finale Lige prvaka opsovao u prijenosu uživo. Kerr je sada ponovio te riječi.

"Liverpool je ostvario jednu od najvećih pobjeda u povijesti nogometa. Nakon utakmice njihov menadžer Jurgen Klopp je rekao da sva djeca sada spavaju pa može izjaviti da su njihovi dečki jebeni divovi. Znam kako se osjeća. Ispričavam se mojoj mami koja vjerojatno gleda sada, ali naši dečki su jebeni divovi. Ovo je bila nevjerojatna pobjeda večeras", rekao je Kerr.

Pročitajte više