Trener Newcastlea Kinnear "počastio" novinare s 52 psovke

PRVA službena konferencija za novinare novog trenera Newcastle Uniteda, Joea Kinneara, protekla je u psovkama i povišenim tonovima.

Kinnear je tek tjedan dana na klupi slavnog engleskog kluba, a nervozom i načinom izražavanja već je stekao velik broj neprijatelja u medijima. I sam je nedavno izjavio kako je klupu preuzeo samo nakratko, dok klub ne pronađe dugoročnije rješenje, ali, zanimljivo, na toj se press-konferenciji otkrilo da niti on sam ne zna (ili ne želi reći) kada mu ističe mandat vođenja momčadi.

Novinarsku konferenciju započeo je upoznavanjem s predstavnicima sedme sile, ali samo zbog jednog razloga - kako bi se na svakoga poimence mogao obrušiti kočijaškim rječnikom.

U uzavreloj atmosferi voditelj press centra pokušao je smiriti nabujale strasti, pa je u jednom trenutku rekao kako se ovaj razgovor vodi u ležernoj atmosferi i kako nema potrebe da javnost bude upoznata s time. Kinnear je na to dodao kako mu je sasvim svejedno što će se dogoditi i dobacio novinarima da rade što god žele. Dodao je kako će on izabrati dvojicu kojima će kazivati novosti iz momčadi, a ostalima se nastavio obraćati uvredama.

U verbalnoj eskapadi izbrojene su 52 psovke.

Totalsport
Foto: nufc.premiumtv.co.uk

Pročitajte više