Trener osmerostrukog prvaka Francuske: Mi smo sranje od ekipe

Foto: EPA

NANTES je prošlog vikenda poražen s 2:1 na gostovanju kod Auxerrea u utakmici 31. kola francuske Ligue 1, a trener ovog francuskog velikana i osmerostrukog prvaka Francuske obrušio se na igrače u izjavi nakon utakmice. Prozvao ih je za manjak truda, a izjavu je dao za Prime Video.

"Danas su moji igrači pokazali da ih nije briga hoće li ostati u ligi ili ne. Igramo osminu finala Europa lige, za dva tjedna idemo na Stade de France, ali moji igrači radije odigraju ovako usranu utakmicu. Očito vole igrati pod pritiskom pa ajmo im se smijati. Danas su navijači Auxerrea govorili da imamo dobru ekipu. Nemamo, mi smo sranje od ekipe", rekao je Antoine Kombouare, koji je za Nantes pet godina nastupao i kao igrač.

Kombouare je bijesan jer se njegova momčad trenutno nalazi na 15. mjestu prvenstvene ljestvice sa samo tri boda više od zone ispadanja i jednim osvojenim bodom u zadnjih pet utakmica. Kanarinci su u Europi dogurali do okršaja s Juventusom u nokaut fazi, a u Kupu su izborili finale koje igraju za dva tjedna. Zbog toga, čini se, pati rezultat u ligi.

Pročitajte više