KONFERENCIJSKA LIGA

Trener PAOK-a: Ne možemo sad biti perfektni, ne smijemo odustajati

Foto: EPA

NOGOMETAŠI Rijeke odigrali su 1:1 s PAOK-om na gostovanju u Solunu u prvom susretu play-offa Konferencijske lige, a utakmicu je prokomentirao trener grčke momčadi Razvan Lucescu.

Za vodstvo Rijeke pogodio je Lepinjica u 33. minuti, a domaćin je izjednačio autogolom Galešića u četvrtoj minuti sudačke nadoknade.

Lucescu je momčad preuzeo početkom srpnja i ovo mu je bio treći susret na klupi. Na konferenciji za medije govorio je o generalnom stanju momčadi i napomenuo da u ovim trenucima ekipa mora biti mentalno jaka.

"Ovo je početak rada ove ekipe. Na početku stvari ne mogu biti perfektne. Imaš uspone i padove. Rekao sam momčadi da ćemo imati dobre i loše trenutke, ali da nikada ne smijemo odustajati. Moramo uzeti maksimum iz svake situacije. Tako smo danas nekako došli do gola. Danas smo kontrolirali igru tijekom prvih 15 minuta pa smo onda izgubili kontrolu. Napravili smo jednu grešku, koja je malo bila i nesreća, jer smo gol primili tako što je lopta promijenila smjer. Onda smo izgubili našu strategiju, ali u drugom dijelu smo pritiskali i dobili samopouzdanje", rekao je Lucescu.

Uzvrat je na rasporedu za sedam dana na Rujevici.
 

Pročitajte više