Trener PPD Zagreba: Bilo je čudno zadnjih deset minuta

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

RUKOMETAŠI PPD Zagreba doživjeli su poraz od bukureštanskog Dinama, koji je slavio 28:29 u utakmici šestog kola skupine A Lige prvaka odigranoj u zagrebačkoj Areni. Zagreb je vodio cijelu utakmicu, no nije uspio doći do pobjede. Utakmicu je komentirao trener Zagreba Ivica Obrvan:

"Razočaran sam konačnim rezultatom. Uz napor i igru protiv ovako jake ekipe, vodstvo koje smo imali, spletom okolnosti zadnjih deset minuta, kriterija koji je bio više nego čudan zadnjih deset minuta, primili smo gol praktično u zadnjoj sekundi i izgubili utakmicu.

Bio bih u konačnici nezadovoljan i da je ostalo neriješeno, ali bih bio sretan jer ne bismo izgubili. Čestitao bih igračima na hrabroj, borbenoj, na trenutke i jako dobroj igri. Mislim da smo zaslužili ne bod, nego dva. Treba ponekad imati malo više sportske sreće, malo više hrabrosti, ali ponovit ću - čudno je bilo to zadnjih deset minuta. Strahovito puno bi nam značila pobjeda."

"Ne znam što se dogodilo"

Zvonimir Srna je s osam pogodaka uz Timura Dibirova bio jedan od najboljih strijelaca PPD Zagreba. "Stvarno smo dali sve što smo imali, ali očito nije bilo dovoljno. Bila je otvorena borba dvije ekipe koje su suparnici za prolaz u drugu rundu Lige prvaka.

Kontrolirali smo utakmicu do te 56., 57. minute, gdje ne znam ni ja što se dogodilo. Ponavljaju nam se neke stvari, kad ne možemo privesti utakmicu kraju. Ovo nam je još jedna škola. Ne želim komentirati suđenje, ali mislim da kriterij u nekim situacijama nije bio jednak.

Žalosno je, ali tako je kako je. Sad nema Lige prvaka dvadeset i nešto dana, idemo probati kroz hrvatsko prvenstvo napredovati u nekim stvarima, popraviti se i da spremni dočekamo Veszprem", rekao je Srna.

PPD Zagreb je s tri boda ostao na predzadnjem, sedmom mjestu u skupini A, dok se Dinamo s pet bodova pridružio GOG Gudmeu i Wisli Plock, koji imaju po utakmicu manje. Na vrhu skupine je Telekom Veszprem s devet bodova, a drugi je PSG s osam.

Pročitajte više