Trener Rangersa zabrinut za Pršu

NA VELIKU žalost navijača hrvatske reprezentacije i Glasgow Rangersa, problemi sa "zamorom materijala" kod najboljeg hrvatskog napadača, Dade Prše, sve su češće tema članaka sportskih novinara. Zabrinutost za utjecaj napora kojima je izložena glavna zvijezda Rangersa i hrvatske reprezentacije izrazio je i trener škotskog prvaka, Alex Mc Leish.

Naime, nakon što je zbog mogućeg pogoršanja stanja s koljenom Dado Pršo propustio posljednje četiri pripremne utakmice Rangersa, a liječnici Rangersa i hrvatske reprezentacije su zbog intenzivnih treninga nogometaša škotskog prvaka Prši preporučili odmor, te "lakši" ulazak u novu sezonu.

Trener Glasgow Rangersa, Alex McLeish, potvrdio je da je zabrinut zbog napora koje Dado Pršo kontinuirano trpi već godinama.

"Dado je igrao i ljeti, a ako nastavi igrati za Hrvatsku u kvalifikacijama za SP 2006, to bi značilo čak tri godine igre bez prestanka." - kazao je McLeish, očito zabrinut za Pršu.

"Prošle sam ga sezone pokušavao odmoriti kad god sam mogao, isto ću raditi i ove sezone." - zaključio je trener Rangersa.

Pročitajte više