hnl

Trener Šibenika: Volio bih da Hajduk bude prvak; Navijači: Potjerajte ga

Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL

ŠIBENIK je prošlog vikenda izgubio od Hajduka 2:1 i tako upisao peti prvenstveni poraz u nizu. Momčad sa Šubićevca je u slobodnom padu iako se dobro držala na Poljudu i izgubila je tek golom Josipa Eleza u 87. minuti. No, iako situacija u klubu nije baš najbolja, na ruku mu ne ide ni glavni trener Dejan Računica.

"Točno je mjesec dana otkad sam tu. Protiv Gorice su bile naznake da idemo na bolje. Danas, u ovoj atmosferi i na ovom terenu ne možeš igrati loše. Uvijek je lijepo doći na Poljud, u hram nogometa. Jedno veliko hvala navijačima. Normalno da bih volio jednom sjesti na klupu Hajduka, ali daleko je to. Hajduk ima svog trenera. Nadam se da će ih ovaj gol konačno dovesti do titule", bubnuo je Računica nakon poraza.

Navijači ogorčeni izjavom

Nije tajna da treneri brojni hrvatskih klubova navijaju za nekoga od "velikih", ali nikad to tako otvoreno ne pokazuju. Računicina izjava je potpuno očekivano razbjesnila Šibenikove navijače. Oni su na Facebook stranici kluba ispod Računicine izjave zazivali njegovu smjenu i oštro ga napali što otvoreno staje uz klub koji je upravo pobijedio njegovu momčad.

Računica je to izjavio u situaciji u kojoj ne uspijeva zaustaviti loš niz Šibenika koji je potonuo na predzadnje mjesto na tablici i samo zahvaljujući groznoj formi Dragovoljca do kraja prvenstva neće biti u borbi za ostanak.

Pročitajte više