Trezeguet: Izdao bih navijače i suigrače potpisom za Milan

PROŠLOG je mjeseca trener Milana izjavio da bi svoj sastav volio osnažiti dovođenjem francuskog napadača Juventusa Davida Trezegueta.

Dotični 31-godišnji nogometaš starosjedilac je Juventusa u kojem igra od 2000. godine.

U razgovoru za La Gazzettu dello Sport priznao je da postoje kontakti s klubom sa San Sira, međutim i da nije spreman napustiti klub i otisnuti se među “rossonere”.

"Razgovarali smo s Leonardom i potpredsjednikom Adrianom Gallianijem. Poštovanje koje mi je Milan iskazao vrlo mi je važno, ali istovremeno vezan sam uz Juventus, koji mi je dao priliku da postanem igrač kakav danas jesam. Odlazak u Milan bila bi izdaja navijača i suigrača koje poštujem", odbacio je Trezeguet mogućnost odlaska u Milan prije no što je dodao kako vjeruje da još uvijek može biti važan igrač najjačeg torinskog nogometnog kluba.

"Bilo bi čudno vidjeti Milanovu majicu na Trezeguetu", prokomentirao je nedavno kapetan Juvea Alessandro Del Piero mogućnost odlaska suigrača s kojim ga veže devetogodišnje iskustvo igranja u istoj momčadi.

David Trezeguet prošle je sezone zbog ozljeda sakupio tek simboličan broj nastupa za Juventus, a osim Milana interes za njegovim angažmanom pokazali su Roma, Lyon, Marseille, te madridski Real i Atletico.

Pročitajte više