Tučnjava igrača u srpskom prvenstvu. Nakon nje nastao kaos na tribinama

Foto: Screenshot

NOGOMETAŠI TSC-a gostovali su kod Javora u utakmici 17. kola srpskog nogometnog prvenstva, pobijedili 1:0 i tom pobjedom zasjeli na drugo mjesto ljestvice. Gol odluke postigao je u 49. minuti udarcem s bijele točke Ifet Đakovac, a sve što se događalo nakon tog ogleda razlog je zbog čega u srpskim medijima prevladavaju naslovi s riječima kao što su "kaos" ili "sramota".

Nakon što je glavni sudac utakmice Milan Stefanović označio kraj susreta, došlo je do tučnjave na ivanjičkom terenu. Igrači i stručni stožer obje momčadi utrčali su u teren i sukobili se. Osiguranje utakmice pokušalo je zaustaviti kaos koji je nastao, a sudac je krenuo redom dijeliti crvene kartone. Dio onih kojima ih je htio pokazati već je otišao u svlačionicu dok se on primio posla.

Srpski mediji pišu da je struka gostujuće momčadi napala suca, koji se morao braniti i odgurivati ljude od sebe. Kad je kaos na travnjaku završio, započeo je na tribinama. Iza klupe TSC-a došlo je do sukoba navijača i ljudi su padali po tribinama.

Pročitajte više