Tudor dobio otkaz u Galatasarayu

Foto: Guliver Image/Getty Images

IGOR TUDOR više nije trener Galatasaraya. Turski velikan nakon sastanka uprave odlučio je otkazati hrvatskom treneru. Službene potvrde još nema, ona se očekuje oko 14 sati, ali svi najveći turski sportski mediji tvrde da je Tušo bivši. Turski mediji pišu kako je predsjednik najvoljenijeg turskog kluba Dursun Ozbek nakon cjelonoćnog vijećanja s najbližim suradnicima odlučio je otpustiti hrvatskog trenera.
 
Važeći ugovor s turskim gigantom imao je do ljeta 2018. godine, ali će on prema svemu sudeći biti prekinut.
 
Kao nasljednika Tudora, turski mediji navode Fatiha Terima koji se posljednjih dana povezivao i s klupom reprezentacije BiH. Tudor bi trebao dobiti otpremninu u iznosu oko 400 tisuća eura.
 
> TUDOR BAHAT POSLIJE SRAMOTE Izbacili ga drugoligaši koji žicaju dresove, a on priča o savršenoj sezoni
 
> TUDOR SVRGNUT NAKON ČETIRI MJESECA Debaklima u derbijima prepustio turski vrh
 
Za razliku od prošle sezone i početka ove, kad je u pretkolu Europske lige ispao od osme momčadi švedskog prvenstva, Tudor je u posljednje vrijeme imao solidne rezultate, ali izgleda da su ga posla koštali očajni rezultati u derbijima.
 
Nedavno je uvjerljivo izgubio od Bešiktaša (0:3) i Basaksehira (1:5), a presudio mu je, čini se, nedjeljni razočaravajući poraz 2:1 od Malatyaspora.
 
Galatasaray nakon 16 kola ima 32 boda, bod manje od Basaksehira, postigao je najviše golova u ligi (34), ali primio čak 21.
 
U četiri derbija osvojio je tek bod, uz poražavajuću gol-razliku 2:10 (Bešiktaš ga je pobijedio 3:0, Basaksehir 5:1, Trabzonspor 2:1, dok je s Fenerbahčeom odigrao 0:0).
 
Tudor je turskog velikana preuzeo 15. veljače ove godine.
 

Pročitajte više