TUDOR KIKSAO U DEBIJU Samo bod kod najgore momčadi liga petice iako je pola meča imao igrača više

Foto: Getty Images/Guliver Image

IGOR TUDOR loše je počeo gažu u Udineseu. U prvoj utakmici u kojoj je kao trener vodio klub, uzeo je samo bod kod Beneventa (3:3) u 35. kolu Serie A.

Splitski  trener nije uspio pobijediti kod najgore momčadi ne samo talijanskog prvenstva, nego i pet najjačih europskih liga. Benevento je naime u 34 utakmice do danas sakupio samo 17 bodova i već odavno je "drugoligaš".
 
Tudor je Udinese preuzeo nakon što je momčad izgubila 11 prvenstvenih utakmica zaredom i tako četiri kola prije kraja prvenstva došla na četiri boda od zone ispadanja. Ali, teško da je Tudor mogao poželjeti boljeg protivnika u prvoj utakmici i za rušenje te crne serije. Jer Benevento je u 34 kola izgubio čak 27 mečeva i primio 78 golova.
 
Udinese je odlično otvorio utakmicu i poveo već u 13. minuti. Andrija Balić ubacio je iz slobodnjaka, a Silvan Widmer glavom doveo goste u vodstvo. Deset minuta kasnije za Benevento je izjednačio Nocolas Viola. 
 
U 57. minuti Benevento je ostao s igračem manje, nakon što je veznjak Danilo Cataldi dobio drugi žuti karton. 
 
Ali, u 76. minuti Massimo Coda iz penala preokreće na 2:1 za Benevento.
 
Slijedio je novi preokret i to gostiju. Kevin Lasagna golovima u samo dvije minute donosi novo vodstvo Udineseu, 3:2.
 
Ali, u zadnjoj minuti Bacary Sagna izjednačio je za konačnih 3:3.
Nakon toga igralo se čak šest minuta sudačke nadoknade u kojima su obje momčadi imale prilike, ali više nije bilo golova.
 
Tudorova momčad je ovakvim raspletom kod Beneventa sada u daleko težoj situaciji nego što je bila prije par dana, kada je došao novi trener. 
 
Udinese je tri kola prije kraja samo tri boda udaljen od zone ispadanja, a u idućem kolu u goste im dolazi Inter, koji se bori za Ligu prvaka. 

Rezultati by SofaScore

Pročitajte više