Tudor odlazi u Monaco?

NAKON što su od dovođenja hrvatskog reprezentativnog stopera odustali premierligaši Bolton, Newcastle i Middlesbrough, engleski mediji javljaju kako je od Tudora odustao i West Bromwich Albion. Tudor bi, prema najnovijim informacijama, karijeru mogao nastaviti u bivšem klubu Dade Prše, francuskom Monacu.

Hrvatski stoper Igor Tudor nikako ne želi pristati na uporne ponude premierligaša West Bromwich Albiona, a velik problem u potencijalnom transferu predstavlja i nemali Tudorovi financijski zahtjevi. Naime, Tudorova plaća trebala bi iznositi nemalih 40,000 funti tjedno.

Podsjetimo, Tudor je jedan od rijetkih vrhunskih hrvatskih nogometaša koji još uvijek nema riješen status, iako se ubrzano približava kraj ljetnog prijelaznog roka. Mediji su hrvatskog braniča, koji je prošle sezone u Sieni odigrao zapaženu ulogu na mjestu zadnjeg veznog igrača, povezivali s cijelim nizom klubova, mahom iz Engleske.

Tako ga je Juventus ponudio Tudora Arsenalu u zamjenu za Roberta Piresa, a interes je, uz WBA, pokazivao i Bolton, ali su naposljetku odustali zbog prevelikih zahtjeva hrvatskog reprezentativca.

Kako su u četvrtak objavili engleski mediji, Tudorov menadžer Craig Hutchinson potvrdio je da Igor nije sklon odlasku na Otok, što je logično budući da je prilagođen na talijanski, a ne engleski nogomet.

"Mislio sam da bi odlazak u Premiership bio najbolje rješenje za Tudora, ali zasad se čini da će Igor karijeru nastaviti u nekom drugom klubu." - ustvrdio je Hutchinson, a engleski mediji navode kako bi "neki drugi klub" mogao biti upravo francuski Monaco, koji je pokazao interes na hrvatskog reprezentativca.

Pročitajte više