Tudor: Ponosan sam što igram za Juve, Seria B nije drama

IGOR TUDOR vratio se iz Siene u Juventus te je prezadovoljan takvim razvojem stvari. Tvrdi kako se odlično osjeća među starim prijateljima te napominje kako igrati u Seriji B nije drama.

"Momčad se dosta promijenila, nekih više nema, no većina je ostala i bit će mi užitak raditi s njima." - kazao je Tudor, a prenose službene stranice Juventusa.

Igor je sa Stadio Delle Alpi izbivao godinu i pol dana te se želi nametnuti svojim igrama i dati sve od sebe. Kada se vratio, u klubu ga je dočekao suigrač iz reprezentacije Robert Kovač.

"Vrlo sam motiviran, ali i ponosan što sam ponovo u momčadi. Imam priliku igrati u prvih jedanaest i neću je propustiti. Nadam se kako ćemo Robert i ja moći igrati skupa. Dosad sam promijenio zaista mnogo pozicija, te sam čvrsto odlučio kako ću se posvetiti obrambenim zadacima." - najavio je Igor, koji može igrati i obranu i vezu.

Tvrdi kako je na svoju odluku prenio i novom treneru Juventusa Didieru Deschampsu, koji ga je podržao i kazao mu kako mu je put k udarnoj postavi otvoren, ali se mora dokazati.

"Kao i svi moji suigrači vjerujem u klub, spremni smo se što prije vratiti u Seriju A. Godinu dana u drugoj ligi neće biti veliki problem, jer sezona vrlo brzo prođe. Najvažnije je da svi ostanu u klubu." - dodao je.

Tudor je kao primjer ostalima ukazao na odluku Pavela Nedveda koji će ostati u "posrnulom" klubu.

"Nedved mora biti ponosan na odluku koju je donio. Ibrahimović odlično radi i vrlo je motiviran. Ono što vas ne ubije, samo vas ojača." - zaključio je Igor.

S.H.
Foto: Juventus

Pročitajte više