Hrvatski treneri

Tudor predstavljen u Marseilleu, pomoćnik će mu biti bivši svjetski prvak

Foto: Marseille

IGOR TUDOR novi je trener Marseillea. Potpisao je dvogodišnji ugovor nakon što je prošle sezone vodio Veronu u talijanskom prvenstvu. Na predstavljanju u Marseilleu Tudor je govorio na talijanskom.

"Ispričavam se što ne znam francuski jezik... Svi znaju koliko je ovo veliki klub. Razgovarao sam s prijateljem Alenom Bokšićem, koji je igrao ovdje, rekao mi je samo lijepe stvari. Poznajem momčad i presretan sam što sam postao trener ovog kluba", rekao je 44-godišnji hrvatski trener.

"Svaki trener je drugačiji. Ja želim napadački, intenzivan nogomet, ali ne zaboravljam obranu. Moj je cilj da publika na stadionu ne bude razočarana", dodao je Tudor.

Pomoćnik će mu biti Camoranesi

"U mom stilu postoji dio talijanskog nogometa, to je neizbježno. Cilj je da navijači vide pravu momčad. Znam da navijači imaju velika očekivanja. Imat ćemo puno utakmica i neće mi biti problem koristiti mlade igrače.

Tudor je otkrio i da će mu Mauro Camoranesi, svjetski prvak s Italijom iz 2006. godine, biti pomoćnik, a iz Marseillea su poručili kako će Tudoru osigurati dovođenje najmanje petorice igrača.

Pročitajte više