Tudor savjetovao Roberta Kovača o zahtjevima Juventusa

IAKO su mediji prije nekoliko tjedana objavili vijest kako je pouzdani hrvatski stoper Robert Kovač potpisao za Juventus, bivši igrač aktualnog njemačkog prvaka Bayerna tek je ovih dana i službeno potvrdio informaciju o transferu u "Staru damu".

Jedan od najboljih pojedinaca u hrvatskoj reprezentaciji, Robert Kovač, je u razgovoru za talijanski sportski dnevnik Tuttosport kazao kako u legendarni Juventus dolazi u potrazi za novim izazovima.

"Prihvatio sam ponudu jer je Juve nepotopiva oklopnjača, pobjednička momčad, dobro posložena i ujednačena u svim linijama. Ne plašim se nikoga, jedino je Zinedine Zidane moja noćna mora." - kazao je Kovač, a prenose Sportske novosti.

Budući da je Kovačev reprezentativni kolega i prijatelj Igor Tudor proveo niz godina u Juventusu, bivši stoper Bayerna već je potražio pokoji savjet o zahtjevima Juventusa prema obrambenim igračima.

"Pričao mi je o različitim taktičkim koncepcijama koje se igraju u Italiji, te što se očekuje od centralnog obrambenog igrača. Svugdje je isto: osnovno je ne pogriješiti." - kazao je Kovač.

Pročitajte više