Tudor u Real Madridu kao zamjena za Figa?

BRANIČ Juventusa i hrvatski reprezentativac Igor Tudor mogao bi zaigrati u dresu Real Madrida. Naime, Juventus je kraljevskom klubu u zamjenu za Luisa Figa ponudio Igora Tudora i 25 milijuna eura.

Ugovor Igora Tudora i Juventusa istječe 2006. godine, a našeg reprezentativca u Italiji već duže muče ozljede.

Nedavna medijska špekuliranja o odlasku portugalskog reprezentativaca Luisa Figa iz Real Madrida bila su dovoljan signal Juventusu da se zainteresira za zvijezdu koju je i ranije pokušavao dovesti u svoje redove.

Ranije se špekuliralo da će Figo prijeći u Chelsea ili Manchester United, no sada portugalski mediji pišu kako je najvjerojatnije da će na kraju ipak zaigrati za Juventus.

Real Madridu, momčadi ispunjenoj zvijezdama poput Zidanea, Beckhama, Ronalda i Roberta Carlosa, Figo vjerojatno ipak neće toliko nedostajati kao što će im dobro doći kvalitetan obrambeni igrač poput Tudora (naravno nakon što se oporavi od ozljeda) i "sitnica" od 25 milijuna eura.

Sam Figo je izjavio da želi promjene, ne zbog financijske strane nego isključivo zbog novih izazova, budući da je u Španjolskoj osvojio sve što se osvojiti da.

Pročitajte više