Turke zanimala samo jedna stvar od Modrića. Oduševio ih odgovorom

Foto: Epa

HRVATSKA reprezentacija danas od 20:45 na Opus Areni protiv Turske igra važnu kvalifikacijsku utakmicu za Europsko prvenstvo 2024. godine u Njemačkoj. Podsjetimo, nakon utakmice u Osijeku, Hrvatsku u ovom dijelu kvalifikacijskog ciklusa čeka još gostovanje u Cardiffu kod Walesa u nedjelju.

Turskim novinarima koji su stigli u Osijek najzanimljiviji član Hrvatske je, naravno, bio Luka Modrić, a svi oni su imali isto pitanje za hrvatskog kapetana. Što misli o mladom 18-godišnjem Ardi Guleru, koji je ljetos za 20 milijuna eura iz Fenerbahčea stigao u Real i zaslužuje li mladić nadimak Turski Modrić.

"Neka Arda Guler bude Arda Guler. Nema potrebe uspoređivati ga ni s kim. Arda je sjajno dijete. Jako je talentiran. Nažalost, nije još uspio pokazati sav svoj talent, ali siguran sam da je pred njim dobra budućnost'', rekao je Modrić i oduševio Turke, a svi tamošnji mediji su prenijeli tu izjavu.

Arda Guler je tijekom ljetnih pripremnih utakmica teško ozlijedio koljeno i cijelo ovo vrijeme bio je izvan pogona. Fabrizio Romano javlja da se turski igrač oporavio i da bi trebao biti spreman nakon reprezentativne pauze. 

Pročitajte više