Transferi

Tuttosport: Vlašić je san talijanskog kluba

Foto: Profimedia

HRVATSKI reprezentativac Nikola Vlašić (24) odigrao je razočaravajuću sezonu u West Hamu te je engleski klub spreman prodati ga za zadovoljavajuću cijenu. Talijanski mediji Vlašića su još prije tjedan dana povezali s Torinom, klubom hrvatskog stručnjaka Ivana Jurića, a interes i dalje nije splasnuo.

Tuttosport je tako podsjetio na Jurićevu izjavu s kraja sezone, kada je rekao da treba dovesti 10 novih igrača. Po tom pitanju se zasad nije napravilo mnogo, no Tuttosport je izdvojio nogometaše za koje se Torino zanima, od kojih je s nekima već u pregovorima.

Tuttosport izdvojio dva igrača. Jedan je Vlašić

Dvojica su posebno izdvojena. Prvi je veznjak Atalante Matteo Pessina, a drugi je Nikola Vlašić. "Torino sanja o Pessini, a za Vlašića je to malo reći", piše Tuttosport.

Jasno je da je Vlašić želja Torina i da se radi na njegovom dovođenju, tvrde talijanski mediji, no to neće biti lako izvesti. Torino nema mnogo novca na raspolaganju za transfere, a West Ham ne želi mnogo izgubiti na Vlašiću, kojeg je ljetos CSKA-u platio 30 milijuna eura.

Čak i ako se dogovori posudba, West Ham ga ni na nju ne želi pustiti besplatno. Tuttosport je naglasio da glavni čovjek Torina Davide Vagnati pokušava nešto ispregovarati s West Hamom i da postoji mogućnost dogovora, ali i da je "put za to veoma uzak".

 

 

Pročitajte više