Twitter otkrio: Na treningu se potukli Barać i Stipčević, Joke ih razdvajao

TWITTER profil litavskog novinara i urednika portala lithuaniabasketball.com otkrio je ono što je želio zataškati naš izbornik Joke Vranković. Simonas Baranauskas u svom live izvještavanju o događanjima u Litvi ponudio je sljedeću informaciju;

"Dva igrača hrvatske reprezenatcije šakama su krenuli jedan na drugoga tijekom treninga, a izbornik Vranković morao ih je razdvajati"

Incident se dogodio još u ponedjeljak na popodnevnom treningu, dva dana uoči starta protiv Finske, a vijest je litavskom novinaru prenijela volonterka. Nije mogla reći i o kojim se igračima radi, no navodno su se porječkali, a potom i potukli Rok Stipčević i Stanko Barać. Nakon što ih je umirio, izbornik Vranković iz dvorane je potjerao sve volontere i pokušao urediti da stvar ostane u obitelji. Tehnologija je, međutim, nemilosrdna.

Testosteronski ispadi među suigračima rijetko donose nešto pozitivno i sasvim sigurno nisu pomogli u utakmici s Fincima, s obzirom da smo skoro postali prvo veliko iznenađenje EP-a. Neugodno za nas, ugodno za Fince.

Pročitajte više