Boks

Tyson misli ozbiljno. Za povratnički meč sprema se s dva bivša UFC prvaka

Foto: EPA

MIKE TYSON se sve ozbiljnije sprema za povratak u ring i čini se kako ćemo ga sigurno gledati u nekom povratničkom meču, koji će vjerojatno biti amaterskog i rekreativnog karaktera.

Mnogi špekuliraju kako će Tyson još jednom ukrstiti rukavice s Evanderom Holyfieldom. Iako su obojica debelo zagazili u šesto desetljeće života, svakodnevno na društvenim mrežama dijele snimke svojih treninga, a menadžeri povezani s njima priznali su kako je moguće da ćemo gledati i njihov treći okršaj.

Da se Tyson vrlo ozbiljno sprema možemo zaključiti ne samo po impresivnim snimkama nego i po stručnom kadru kojim se okružio na svojim pripremama.

Vitor Belfort, bivši brazilski MMA borac i prvak UFC-a u poluteškoj kategoriji, na svojem je Instagram profilu podijelio video treninga s Tysonom: "Najmlađi boksački prvak s najmlađim UFC prvakom. Mike je bio moja inspiracija da postanem kralj i čovjek s najviše nokauta u povijesti UFC-a."

Sliku s gore navedenim dvojcem objavio je i Henry Cejudo, bivši olimpijski prvak u hrvanju i čovjek koji je do 9. svibnja držao UFC-ov pojas prvaka u čak dvije kategorije, a onda se nakon pobjede protiv Dominicka Cruza i obrane pojasa umirovio. On je uz svoju objavu napisao: "Provodim vrijeme s legendama koje su nam svima utabale put."

Ovo je na društvenim mrežama i forumima dodatno potpalilo glasine kako će Tyson svoj protivnički meč raditi s nekim MMA borcem. Prvi se o takvoj mogućnosti izjasnio Tito Ortiz. Bivši UFC-ov prvak izjavio je kako je spreman odraditi meč s Iron Mikeom.  

Pročitajte više