TRANSFERI

U Hajduk sutra stiže viceprvak svijeta s Hrvatskom?

Foto: Instagram

HAJDUK je na korak do dovođenja najvećeg trenutno mogućeg pojačanja. Na Poljud bi sutra trebao stići hrvatski reprezentativac Filip Bradarić, prenosi Dalmatinski portal.

Bradarić bi trebao doći na jednogodišnju posudbu iz Cagliarija. Prijelazni rok u HNL-u traje do sutra, a transfer bi se trebao riješiti u sljedeća 24 sata. Za Bradarića je navodno zainteresiran i Getafe, ali njegova je želja povratak u Hajduk.

Da je Bradarić blizu potpisa za Hajduk, govori i činjenica da je Hajduk za sutra u 16 sati pozvao novinare na presicu, a tema će biti kraj prijelaznog roka.

Bradarić je dolaskom Nainggolana i Roga u klub ispao iz prvog sastava, a i Zlatko Dalić ga je izostavio s popisa za Slovačku i Azerbajdžan. Povratkom u Hajduk Bradarić bi dobio mjesto u prvih 11, vratio se u formu i reprezentaciju.

Veznjak talijanskog prvoligaša je osvojio srebro s Hrvatskom na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, a igrao je u pobjedi protiv Islanda. 

Filip Bradarić je rođen u Splitu. Karijeru je započeo u Hajduku, a onda je potpisao za Rijeku i postao kapetan kluba, osvojio je i naslov prvaka Hrvatske s Rijekom. Nakon Svjetskog prvenstva stigao je u Cagliari.

Pročitajte više