U Liverpoolu oduševljeni Bišćanom

NAVIJAČI premierligaša Liverpoola oduševljeni su Igorom Bišćanom, koji na pripremnim utakmicama kluba igra izvrsno. Stoga nije čudo da Bišćanu stižu riječi pohvale i podrške, a neki čak misle kako bi mogao biti najbolji strijelac kluba u predstojećoj sezoni.

Stanoviti Pete Riley komentira kako Bišćanu treba pružiti pravu priliku, jer izvrsno igra u prijateljskim utakmicama

Bišćan je bio jedan od onih koju su obećavali, ali na poziciji obrambenog veznog, što je Bišćan i igrao kada ga je Houllier doveo na Anfield. Međutim, iz nekog razloga, Houllier je odlučio da bi Igor bio bolji na poziciji srednjeg veznog, što je Bišćan igrao cijele prošle sezone i to dobro, piše na lokalnoj

"Može li mi netko reći jesam li sanjao kada sam vidio Bišćana na poziciji srednjeg veznog u impresivnoj formi. Njegova izvedba bila je nevjerojatno dobra", riječi su drugog navijača, Craiga Hudsona.

Na istim nalazi se i jedna anketa s vrlo zanimljivim pitanjem i još zanimljivijim ponuđenim odgovorima. Naime, na pitanje "Tko će po vašem mišljenju biti najbolji strijelac u idućoj sezoni?", kao odgovor ponuđeno je i ime Igora Bišćana.

Bivši hrvatski reprezentativac trenutno vodi s nešto više od 40 posto glasova (41.05%) Na drugom je mjestu Michael Owen s 23.17% glasova, zatim slijedi Djibril Cisse sa 21.95% glasova, te Milan Baros s 10.38% glasova. Na listi su još Sinama-Pongolle s 1.28 posto glasova, te Harry Kewell s 2,17%.

Pročitajte više