U nedjelju nikad siromašniji sudar Redsa i Crvenih đavola

U NEDJELJU će derbi utakmicu 10. kola engleskog Premiershipa odigrati trenutačno vodeći Manchester United, koji gostuje na Anfieldu kod osmoplasiranog Liverpoola.

Tijekom tjedna je Manchester United prepolovljen odigrao utakmicu Lige prvaka u Moskvi, ali su unatoč tome pobijedili CSKA 1:0 i tako došli do stopostotnog učinka nakon tri kola (imaju devet bodova).

Neki koji nisu igrali, poput Giggsa ili Evre, bi se trebali vratiti u sastav. Ji Sung Park gotovo sigurno neće istrčati na Anfield, kao i vjerojatno jaki adut Manchester Uniteda Wayne Rooney.

Bolovi u listu noge i dalje muče engleskog reprezentativca, te je trener momčadi s Old Trafforda Alex Ferguson najavio da mora spremati momčad bez Rooneyja. No, obrat bi se ipak mogao dogoditi na večernjem treningu u petak.

Niti u protivničkom taboru situacija nije ništa bolja. Fernando Torres neće nastupiti za Redse dok je upitan nastup Stevena Gerrarda koji se ozlijedio u utorak na utakmici Lige prvaka protiv Lyona te je već u prvom poluvremenu morao napustiti igru.

Obzirom na četiri poraza u dosadašnjem tijeku prvenstva, sigurno je kako bi novo posrtanje momčadi trenera Rafe Beniteza značilo kraj snova o osvajanju Premiershipa nakon 19 godina.

Pročitajte više