PLZEN - DINAMO

U Plzen stiže više od tisuću Boysa, Česi upozorili: "Hrvati, nema više ulaznica"

Foto: Index

VIŠE OD tisuću Bad Blue Boysa noćas stiže u Plzen na povijesnu utakmicu Dinama, koji će u četvrtak protiv Viktorije nakon gotovo pola stoljeća zaigrati u nokaut fazi europskog natjecanja.

Bit će to jedno od masovnijih gostovanja navijača Dinama posljednjih godina. Češki klub osigurao je dinamovcima 637 ulaznica, koliko im pripada s obzirom na kapacitet stadiona (11,700). Nekoliko stotina Bad Blue Boysa bez ulaznica bit će pred stadionom u Štrunc parku.

Doosan Arena bit će rasprodana, kazali su nam danas češki novinari s kojima smo razgovarali nakon Dinamovog treninga.

"Viktorija je obiteljski klub, s obiteljskom atmosferom. Tribine će sigurno biti pune", kazao nam je David Kalous, kolega s češke televizije.

Ulaznice se još uvijek mogu kupiti, po cijeni od 110-225 kuna, ali glasnogovornik Viktorije odmah nas je upozorio da bez češke osobne iskaznice neće biti moguće kupiti ulaznicu na sektore domaćih navijača.

"Hrvatima će ovdje biti nemoguće doći do ulaznice. Sektor za Dinamove navijače je popunjen i svakako upozorite navijače koji dolaze iz Hrvatske da ne pokušavaju ući na stadion alternativnim načinima", poručili su u češkom klubu.

Dinamo je od Viktorije tražio dodatne ulaznice, ali ideja nije prošla. Boysi ipak stižu u ogromnom broju i nadaju se velikom slavlju u češkoj prijestolnici piva. Češka policija nada se da neće imati previše posla..

VIDEO Bjelica: Obećavam, otkrit ću sastav kad uđemo u finale Lige prvaka

VIDEO Pogledajte posljednji Dinamov trening uoči prve utakmice 1/16 finala Europa lige protiv Viktorije iz Plzena

VIDEO Češka policija maknula Hajdukovu ploču zbog navijača Dinama

Pročitajte više