U prodaju puštene ulaznice za Fenerbahče - Dinamo

Foto:

DINAMO sljedećeg četvrtka (29. studenoga) gostuje u Istanbulu u sklopu uzvratnog ogleda 5. kola grupne faze Europa lige s Fenerbahčeom (18:55).

Prva utakmica hrvatskog i turskog predstavnika u 1. kolu odigrana je u Zagrebu 20. rujna. Dinamo je na Maksimiru slavio s 4:1.

Osvoji li predstojećeg tjedna u Istanbulu bod ili trobod, Dinamo će kolo prije završetka grupne faze osigurati lidersku poziciju. Ovisno o međusobnom rezultatu Anderlechta i Spartak Trnave, Fenerbahče bi pobjedom nad Dinamom osvojio minimalno drugo mjesto. Čak bi se i s bodom mogao nadati šesnaestini finala Europa lige, nokaut fazi u kojoj je protekle sezone eliminiran protiv Krasnodara (0:1, 1:1).

S obzirom na ulog, Fenerbahčeov stadion Şükrü Saracoğlu bit će pristojno popunjen. Istanbulski stadion, otvoren 1908. godine, kapacitetom sadrži 47 834 sjedećih mjesta.  

U tijeku je prodaja ulaznica. Dinamo je za gostovanje dobio 2402 ulaznica. Pojedinačna karta za gostujući sektor košta 175 kuna. Prijave za vaučere dostupne su na Dinamovoj mrežnoj stranici. 

Odlukom turskih vlasti, Dinamovi navijači ulaznice za utakmicu mogu kupiti isključivo u Zagrebu. Prodaja gostujućih karata neće biti moguća u Istanbulu.

Dinamo je u skupini D s četiri uzastopne pobjede (Fenerbahče 4:1, Anderlecht 2:0, Spartak Trnava 2:1, Spartak Trnava 3:1) prvi put nakon 49 godina izborio doigravanje u europskim natjecanjima.

Rezultati by SofaScore

Pročitajte više