LIGE PETICE

U subotu idu Barceloni, a gazda im potjerao omiljenog trenera: "Hvala vam..."

Foto: EPA-EFE

CIRKUS u Valenciji kulminirao je jučer otkazom treneru Marcelinu. Kontroverzni gazda, singapurski milijarder Peter Lim počeo se uplitati u politiku dovođenja igrača, što je razljutilo trenera Marcelina, ali i generalnog direktora Mateua Alemanyja.

Lim će drugi put u priču ozbiljno uključiti portugalskog superagenta Jorgea Mendesa, koji će sad lakše dovoditi svoje igrače. Uostalom, novi trener kluba ekspresno je postao Albert Celades, čiji agent Carlos Bucero radi baš u Mendesovoj firmi.

U svlačionici Šišmiša uoči subotnjeg gostovanja kod Barcelone te početka Lige prvaka atmosfera je loša, što se može iščitati iz poruke kapetana Danija Pareja na Twitteru.

"Gospodine, želim vam sve najbolje. Siguran sam da će vam biti dobro gdje god odete i gdje god vas puste da radite. Hvala vam što ste klub učinili većim, a mene boljim igračem", poručio je veznjak bivšem treneru Marcelinu.

Svlačionica stoji iza Pareja, a Marca dodaje da su igrači bili šokirani zbog odlaska trenera koji ih je zadnje dvije sezone uvodio u Ligu prvaka te prošle sezone osvojio španjolski Kup kralja protiv Barcelone.

Standings provided by Sofascore LiveScore

 

Pročitajte više