U utorak ili srijedu startaju prijave za ulaznice SP-a

NAŽALOST, zbog problema sa softverom još uvijek nisu startale prijave za ulaznice za utakmice hrvatske reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Njemačkoj. Prema riječima glavnog tajnika HNS-a, Zorislava Srebrića sustav bi trebao profunkcionirati u utorak ili srijedu.

"Dobili smo odgovor da će problemi uskoro biti uklonjeni. FIFA bi se sa službenim priopćenjem trebala javiti u toku današnjeg dana, i ukoliko sve prođe kako treba, s predbilježbama za ulaznice počinjemo odmah po dobitku priopćenja." - kazao je Srebrić.

Ponovimo kako je na stranicama HNS-a postavljen program FIFA-e za popunu obrazaca prijave.

Svaki obrazac je jedinstven, zaštićen korisničkim imenom i lozinkom kojim raspolažu samo naručitelj i organizator. Ulaznice mogu naručiti isključivo osobe sa hrvatskom putovnicom. Nakon što završe prijave, FIFA će održati ždrijeb nakon kojeg će biti poznato koji će sretnici imati pravo na kupovinu ulaznica.

Navijači koji su se već ranije prijavili na FIFA-in portal neće se moći prijaviti preko HNS-a, jer će ih sustav odbiti. Bitno je dodati da se ulaznice za drugi krug natjecanja neće moći prijaviti nakon ovog roka.

Pročitajte više