"UBIO SI LOVRENA" Legenda Uniteda žestoko napala Kloppa

Foto: Getty Images / Guliver Image

DEJAN LOVREN doživio je protiv Tottenhama jednu od najtežih situacija u nogometnoj karijeri. Liverpool je doživio potop (4:1), a hrvatski branič skrivio dva gola u 12 minuta, pa ga je Jurgen Klopp izveo već u 31. minuti u umjesto njega uveo Oxlade-Chamberlaina. 

To je sigurno pogodilo bivšeg igrača Dinama, Lyona i Southamptona, koji je već neko vrijeme na udaru navijača i bivših nogometaša s Otoka, koji tvrde kako je on jedan od glavnih krivaca za lošu obranu Redsa ove sezone.

Međutim, u njegovu obranu, barem indirektno, stao je bivši vratara Manchester Uniteda, legendarni Peter Schmeichel, koji vjeruje kako je Klopp napravio loš potez kada je izveo Lovrena s travnjaka Wembleya.

"Klopp mora preuzeti odgovornost, umjesto što je tim potezom cijelu odgovornost prebacio na Lovrena. Nije razgovarao s njim i to se vidi u igri braniča, koja je ista već duže vremena. Jednostavno, Kloppova momčad se brani naivno, a ono što je danas učinio Lovrenu je nepošteno i on ga je ubio", poručio je čuveni Danac. 

Redsi su trenutačno deveti na ljestvici, imaju čak 12 bodova manje od vodećeg Manchester Cityja, te je samo pet momčadi primilo više golova od njih do sada u Premier ligi.

Također, ekipa s Anfielda primila je ove sezone 16 golova u devet utakmica, a lošije od toga bila je samo davne 1964/65 sezone kada je u istom broju utakmica primila četiri pogotka više.   

 

Pročitajte više