Učite druge igrati FIFA-u za 125 kuna po satu

Screenshot: YouTube
 
FIFA igrači u Ujedinjenom Kraljevstvu dobit će priliku učiti igrati FIFA-u uz pomoć profesionalnih trenera, koji će im pomoći da razviju vlastite vještine. Naravno, uz adekvatnu naknadu.
 
Tvrtka Bidvine uz ostale će usluge uskoro ponuditi i one profesionalnih FIFA trenera, radi se o profesionalnim i poluprofesionalnim igračima koji će preko njihovog servisa učiti druge igrati FIFA-u te pritom zaraditi. Zvuči kao posao iz snova za dobre FIFA igrače, ali rad s ljudima nekad zna biti i naporan.
 
FIFA trener će se preko servisa konzola pridružiti igraču te ga navoditi kako da se poboljša u igri. Očekivana cijena sata takvog treninga je 15 funti, odnosno oko 125 kuna. Naravno, cijene će varirati ovisno o treningu i zadanim ciljevima. 
 
Coaching u videoigrama nije novitet, profesionalni igrači i timovi nude ga već neko vrijeme, ali tek nedavno je uzelo maha. U direktnoj suradnji s profesionalnim igračem može se naučiti puno. Međutim, danas je na internetu dostupno više nego dovoljno sadržaja koji može pomoći prosječnim igračima da napreduju. Pitanje je samo imaju li oni dovoljno volje i želje.
 
Još jedan trend u nastajanju su i razne esport akademije, a nedavno se prva trebala otvoriti i u Hrvatskoj. Takve edukacije i vježbe trebale bi igračima i timovima ponuditi mogućnost razvoja vlastitih vještina te bolje razumijevanje igre, ali i spojiti ih s potencijalnim timovima i organizacijama u kojima bi eventualno trebali nastaviti karijeru. 
 
Slični projekti na globalnoj sceni zasad nisu pružili zapažene rezultate. Talentirani igrači spremni na mukotrpan rad i stvaranje kontakata dosad su se probijali do vrha. To je ono što garantira uspjeh u esportu, ne diploma.
 

 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz FIFA-u 18, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: FIFA18

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.
 

Pročitajte više