LIGE PETICE

UDINESE - INTER 0:2 Lukaku s dva gola održao Interov priključak za Juventusom

Foto: EPA

INTER MILAN slavio je na gostovanju kod Udinesea u 22. kolu talijanske Serie A s 2:0, a oba pogotka za momčad iz Milana zabio je Romelu Lukaku. 

Belgijac je bio najbolji pojedinac Intera na terenu. Svoju momčad doveo je u vodstvo u 64. minuti. Barrela je nakon dodavanja Brozovića odigrao loptu u kazneni prostor.

Lukaku ju je dočekao na lijevom rubu šesnaesterca, namjestio se i zabio kroz noge braniča Udinesea. Golman nije imao šanse jer nije mogao vidjeti loptu, bio je to majstorski potez Lukakua. 

Zbog zakonskih restrikcija i TV prava, portali ne smiju objavljivati videomaterijale, ali snimku možete pogledati OVDJE.

Nakon toga je Sanchez u 70. minuti pobjegao braničima Udinesea i sam krenuo na vratara Mussoa koji ga je srušio i napravio penal. Lukaku je uzeo loptu i mirno zabio s bijele točke. 

Zbog zakonskih restrikcija i TV prava, portali ne smiju objavljivati videomaterijale, ali snimku možete pogledati OVDJE.

Marcelo Brozović ušao je u 59. minuti i odigrao solidnu utakmicu za Inter koji je ovom pobjedom zadržao drugo mjesto i zaostatak od samo tri boda u odnosu na prvi Juventus. Udinese je pao na 15. mjesto i sada je na osam bodova od zone ispadanja i osam od mjesta koje vodi u Europu. 

Udinese - Inter Rezultati uživo

Rezultati by SofaScore

Pročitajte više