Udineseov predsjednik: Sanchez bi mogao u Barcelonu, a Inler u Juventus

UDINESEOV predsjednik Franco Soldati otkrio je da je Barcelona najveći favorit za otkup ugovora Alexisa Sancheza, dok je Juventus bliži Gokhanu Inleru.

Iako je Udineseova nogometna momčad izborila kvalifikacije Lige prvaka, čini se da će u njih bez najvećih klupskih zvijezdi.

"Mnogo je klubova zainteresiranih za naše igrače. Ono što čitam u novinama odgovara istini, a sve će ovisiti o financijskom aspektu i tome koji će igrači biti uključeni u zamjenu",  tvrdi Soldati.

Najviše je pogleda na sebe privukao Čileanac Sachez na kojeg su "oko bacili" Inter, Juventus, Barcelona, Manchester United, Manchester City...

"Dva mančesterska kluba prate ga cijelu godinu, a ima i još zainteresiranih iz Engleske. Cijelu sezonu prati ga i Barcelona i u ovome trenutku oni vode utrku ispred Juventusa."

"Što se Inlera tiče, u prijelaznom roku je sve moguće, ali zasada je najbliži Juventusu - zaključio je predsjednik u prošloj sezoni četvrtoplasiranog talijanskog kluba."

Inler: Niti sam odbio Napoli, niti sam se obećao Juventusu

Švicarac Gokhan Inler često je spominjano ime ovih dana. Udineseovog veznjaka mediji sele po cijeloj Italiji, a najčešće se spominju Napoli i Juventus.

Pojedini su mediji napisali da je Napolijevu ponudu već i odbio, što 27-godišnjak odrješito odbacuje.

"Nikakvu odluku još nisam donio i nisu mi jasni pojedini napisi u novinama. Napoli nisam odbio, niti sam rekao da ću karijeru nastaviti u Juventusovim redovima. Polaskan sam time što sam u kombinacijama torinskoga kluba, kao što sam i sretan što se moje ime spominje u kontekstu Napolija."

"Zajedno ću s agentom odlučiti o onome što je za moju budućnost najbolje. Novac pritom neće igrati presudnu ulogu, značajniji će mi biti planovi i ambicije budućeg kluba. Želim pobjeđivati, no prije odluke mi je potreban odmor. Nakon njega ću odlučiti što je najbolje",  kazao je Inler.

Pročitajte više