UFC potvrdio: Goran Reljić protiv "Pauka" u Las Vegasu

SADA je i službeno, UFC-ov teškaški prvak Brock Lesnar i vlasnik privremenog pojasa Shane Carwin odlučit će 3. srpnja u MGM Grand Garden Areni u Las Vegasu tko je pravi šampion.

Američka organizacija u srijedu je potvrdila gotovo sve borbe s carda svog 116. turnira, a nama je posebno zanimljiva potvrda trećeg ulaska u oktogon Zadranina Gorana Reljića. Ispred hrvatskog borca težak je ispit jer će preko puta njega stajati odlični i vrlo opasni Kendall Grove.

"Da Spyder", kako inače zovu Grovea zbog njegovih dugih ekstremiteta, 27-godišnji je hrvač koji u svojoj karijeri ima 11 pobjeda i 7 poraza. Proslavio se 2006. kada je bio pobjednik treće sezone UFC-ovog reality showa "The Ultimate Fighter", a u posljednjoj borbi poražen je tehničkim nokautom od Marka Munoza u meču koji je proglašen borbom večeri na UFC-u 112.

Kad je u pitanju Brock Lesnar, onda treba podsjetiti da je ovo UFC-ovom prvaku prva borba nakon godinu dana pauziranja zbog zdravstvenih tegoba s probavnim traktom. U jednom trenutku bilo je upitno hoće li se Lesnar ikada vratiti, no bivši hrvač je ipak uspio prizdraviti i vratiti se u kavez.

Pročitajte više