UFC

UFC zvijezda: Bljuje mi se od sportaša poput LeBrona

Foto: Screenshot (YouTube)

SINOĆ je održana UFC Fight Night 178 priredba, a u glavnoj borbi večeri Colby Covington pobijedio je Tyrona Woodleyja prekidom u petoj rundi u dvoboju velteraša.

Covington je bio puno bolji borac, slavio bi odlukom sudaca, no onda je došlo do bizarnog prekida. Woodley je bio na leđima, borio se za poziciju s Covingtonom, no u jednom trenutku je samo počeo vrištati. Nije bilo najjasnije što se dogodilo, no poslije se saznalo kako je Woodley pretrpio ozljedu rebara i zato nije mogao nastaviti.

"Tiha većina će uskoro postati glasna"

Covington je poznat kao veliki fan američkog predsjednika Donalda Trumpa i pobjedu protiv Woodleyja je posvetio njemu te ljudima u zdravstvu i vojsci.

"Dame i gospodo, tiha većina će uskoro postati glasna. Ako mislite da je moja pobjeda bila gaženje, pričekajte do 3. studenog kada će Donald Trump razbiti uspavanog Joea na izborima. Hvala ljudima u zdravstvu i u vojsci, ova pobjeda je za vas, bez vas nismo sigurni, vi nam pružate sigurnost. Ne ovi probuđeni sportaši kao što je kukavica bez kičme LeBron James, bljuje mi se od takvih sportaša", rekao je Covington.

Nakon toga je gostovao u emisiji ESPN-a kada ga je Trump nazvao i čestitao na pobjedi. Na licu Covingtona se vidjelo koliko mu je značila čestitka.

"Čovječe, ovo je bio predsjednik, najveći u povijesti SAD-a", govorio je Covington nakon poziva s osmjehom od uha do uha. 

Prozvao je i Woodleyja kojeg je pobijedio. Nazvao ga je komunistom.

"Podržava kriminalce, a Black Lives Matter je prevara. To su teroristi. Ako ne poštuješ zakon i prijetiš policajcima, dobit ćeš ono što zaslužuješ. Woodley je komunist, brani takve kriminalce, čovjek je marksist i mrzi Ameriku pa je danas dobio svoje."

Pročitajte više