UFC

UFC zvijezda: Natjerao bih LeBrona da poljubi pod ringa

Foto: EPA-EFE, Getty Images / Guliver Images

NAJVEĆI obožavatelj lika i djela Donalda Trumpa među UFC borcima Colby Covington još jednom je iskoristio Twitter za obračun s NBA zvijezdama.

Covington je ponovno prozvao LeBrona Jamesa, kojeg već mjesecima proziva najviše zbog njegove potpore pokretu Black Lives Matter i protivljenju Trumpu. Dok James vjeruje kako je jedini motiv pokreta brisanje rasne nejednakosti u SAD-u, Covington smatra kako se radi o ljevičarskim rasistima koji ne vole državu i žele uvesti anarhiju. LeBron vjeruje kako je Trump dodatno pomogao u rastu rasne nejednakosti, dok Covington smatra kako je Trump najbolji predsjednik u povijesti SAD-a.

Povod za novo prozivanje našao je u Nateu Robinsonu, trostrukom osvajaču u natjecanju u zakucavanjima. Robinson je prošli vikend imao boksački debi protiv YouTube senzacije Jakea Paula i brutalno je nokautiran u drugoj rundi.

"Današnji NBA igrači su privilegirani"

"Čuo sam da su napokon odstrugali tijelo Natea Robinsona s poda Staples Centra. Ja bih natjerao LeBrona da u pola tog vremena poljubi pod ringa. Svi znaju da su današnji NBA košarkaši najmekaniji i najprivilegiraniji sportaši na svijetu", napisao je Covington.

32-godišnji Amerikanac inače se bori u velter diviziji UFC-a. Držao je naslov privremenog prvaka velter kategorije. U karijeri ima 16 pobjeda i dva poraza.

Pročitajte više