OVO MOŽE SAMO NATE DIAZ U izravnom prijenosu UFC-a stavio joint u usta i upalio upaljač

Foto: Screenshot

NIJE tajna da jedan od popularnijih, ali i kontroverznijih UFC-ovih boraca Nate Diaz voli marihuanu. Ne samo da to ne skriva, već koristi svaku priliku da to i pokaže.

Ako pogledate Instagram profile njega i brata Nicka Diaza, vidite njihova druženja sa legendarnim reperom Snoop Doggom, sve će vam biti jasno. Nick Diaz bio je suspendiran iz UFC-a zbog "trave", a Nate je javno priznao da koristi marihuanu i kako bi se oporavio od treninga.

No, sinoć je otišao korak dalje. Bio je u publici u Austinu na UFC Fight Night 126 i, naravno, stigao je dobro opremljen. U izravnom prijenosu na ekranima se pojavio smo na par sekundi, ali to je bilo dovoljno da nastane viralni hit i jedna od najjačih "sportskih" snimki koju ćete vidjeti ove godine.

Čim ga je kamera prikazala na TV-u, Diaz je izvadio joint, stavio ga u usta i upalio upaljač. Cijelu su scenu upotpunili izrazi lica djece koja su sjedila iza UFC-ove zvijezde, kao i likova oko njih. 

Diaz se nije borio otkako je izgubio revanš protiv Conora McGregora još 2016. godine, nakon što je Ircu nanio posljednji poraz u karijeri četiri mjeseca ranije. U posljednje vrijeme često se spominje trilogija, a McGregor je nedavno otkrio da je zainteresiran za tu borbu, no čini da će prvo morati braniti pojas, ako se ne dogodi čudo i Floyd Mayweather Jr doista kroči u UFC-ov oktogon.
 

Tweetovi o temi nate diaz

 
 

Pročitajte više