"Ugledajte se na Dadu Pršu"

HRVATSKI napadač Dado Pršo ne prestaje oduševljavati ljubitelje nogometa u Škotskoj. Tako je trener kluba Dundee Jim Duffy nakon visokog poraza od Glasgow Rangersa svojim igračima kazao da se ugledaju na Dadu Pršu.

Podsjetimo, Pršo je zabio u nedavno odigranoj prvenstvenoj utakmici Rangers – Dundee, koja je završila rezultatom 3:0. Sportski portal Sportinglife.com opisuje Pršin gol, inače njegov jedanaesti gol za Rangerse, kao najljepši od tri gola na toj utakmici.

Hrvatski napadač je u šesnaestercu primio tešku loptu od Španjolca Nacha Nova, sjajnim driblingom okrenuo braniča te s lakoćom svladao vratara Dundeejai.

Trener Dundeeja je nakon utakmice u svlačionici razgovarao sa svojim igračima, te im kazao da se ugledaju na Dadu Pršu.

"Pršo je bio fantastičan. Način na koji se kreće i trud koji ulaže u igru bio je primjer svima, što sam rekao i svojim mladim igračima." – izjavio je Duffy u razgovoru sa škotskim novinarima.

"Rekao sam im da su igrali protiv igrača visoke klase, ne samo zbog tehničke strane nego i napora koji ulaže kad igra." – dodao je Duffy.

Riječi hvale za ponajboljeg hrvatskog napadača našao je i njegov suigrač Dragan Mladenović, inače reprezentativac Srbije i Crne Gore, koji kaže da je Pršo ključan za uspjehe Glasgow Rangersa ove sezone.

"Dado odlično radi svoj posao, zabija u gotovo svakoj utakmici. Njegov dolazak iz Monaca, kluba koji je bio sjajan u Ligi prvaka, velik je dobitak za Rangerse." – kazao je Mladenović.

Pročitajte više