Ugovor o poslovnoj suradnji HOO-a i Zagrebačkog velesajma

NA PRIGODNOJ svečanosti danas je na izložbenom prostoru Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO), koji je organiziran u sklopu 12. zagrebačkog sajma sporta i nautike, potpisan ugovor o poslovnoj suradnji između HOOa i Zabrebačkog velesajma.

´Ovaj ugovor je samo pravno normiranje svega onoga što je Zagrebački velesajam i do sada činio za hratski sport, jer u posljednjih sedam godina ni jedna sportska manifestacija u Zagrebu i Hrvatskoj ne bi mogla biti tako uspješno organizirana bez dragocjenog sudjelovanja Zagrebačkog velesajma´, rakao prlikom potpisivanja ugovora glavni tajnik HOO-a Ivica Miočić-Stošić.

Direktor Društva Zagrebački velesajam Davorin Spevec izrazio je zadovoljstvo što ugovor o suradnji s HOO-om potpisuje u mjesecu najvećih uspjeha hrvatskog sporta kojeg su obilježili pobjede rukometaša, tenisača, boksača i skijaša. ´U dosadašnjoj suradnji našli smo puno obostranih interesa zato vjerujem da ćemo dosadašnju dobru suradnju s HOO-om nastaviti ne samo uspješnom organizacijom Svjetskog ženskog rukometnog prvenstva ove jeseni u našoj zemlji nego i iduće godine na olimpijskim igrama u Ateni´, rekao je Spevec.

Pročitajte više