UKIĆEV SHOW U BEOGRADU Majstorija koja je zaledila obranu Partizana

Foto: Screenshot

KOŠARKAŠI Cedevite slavili su u gostima kod Partizana 82:92 (23:24, 21:20, 18:23, 20:25), u 11. kolu ABA lige. 

Prvo ime susreta bio je Roko Leni Ukić koji je postigao 23 koša uz četiri trice. Potez utakmice pripao je bivšem kapetanu hrvatske košarkaške reprezentacije. Ukić je sjajno kroz noge Gavrilovića proigrao Stipanovića.
 
Ukiću nije prvi put da odigra odlično protiv Partizana, kojeg je prije gotovo godinu dana srušio kao igrač AEK-a s odlučujućom tricom, nakon kojom je rasplakao malog navijača srpskog kluba.  

"Na kraju je ispalo uvjerljivo, iako je utakmica bila teža nego što to sugerira rezultat. Igrali smo kao ekipa i zasluženo pogađali te neke teške šuteve. U jednu ruku, bila je to jedna klasična ligaška utakmica, a u drugu i velika pobjeda, jer ovdje nije lako pobijediti. Nažalost, ovo je samo jedan susret u nizu, jer za tri dana već igramo novu utakmicu", rekao je Ukić nakon utakmice u Beogradu.
 
"U početku sam bio van ritma, kao i momčad, pa smo one četiri utakmice izgubili na jednu loptu. No, sve druge utakmice smo odigrali jako dobro i prelomili dosta ovakvih završnica na našu stranu. Također, moja uloga je da donosim prave odluke u pravo vrijeme i pokušavam to napraviti u svakom susretu."

Pročitajte više