TRANSFERI

Ukraden intervju u kojem Neymar otkriva svoju budućnost

Foto: Guliver Image/ Getty Images

PRIJE dvije godine Neymar se nije skidao s naslovnica zbog prelaska iz Barcelone u Paris Saint-Germain, a sada se događa isto, samo što Brazilac treba ići u obrnutom smjeru.

Transfer sapunica oko Neymarovog povratka na Camp Nou traje gotovo cijelo ljeto, a sada je dobila obrise pravog krimića.

Ukraden intervju u kojem je Neymar otkrio sve o svojoj budućnosti

Najnovija vijest glasi da je netko u Brazilu ukrao intervju u kojem je Neymar trebao otkriti svoju budućnost. Bila ovo istina ili ne, o tome bruji cijela Južna Amerika i dobar dio Europe.

Navodno je u pitanju Neymarov videointervju koji je trebao izaći na brazilskom internet portalu UOL Esporte. Riječ je o najposjećenijem brazilskom mediju s preko 6,5 milijardi otvorenih stranica mjesečno. Medijski gigant iz Sao Paula je intervju s Neymarom napravio tijekom Copa Americe i trebao ga je u javnost pustiti večeras.

Navodno, Neymar je tijekom tog razgovora otkrio planove u klupskoj budućnosti, ostaje li u PSG-u i želi li se vratiti u Barcelonu. Taj intervju trebao je večeras odjeknuti nogometnim medijskim prostor, ali - neće.

Novinar Joao Paulo Vergueiro potvrdio je da mu je tijekom vikenda iz automobila ukradena videokartica na kojoj je intervju snimljen. Tako su dragocjene Neymarove riječi nestale. Ili nisu?

Druga TV ekipa sve je ipak zabilježila i sad traži ogroman novac od prve da im vrate "izgubljeni materijal"

Novo poglavlje ovog krimića ispisano je danas. Riječ je o drugoj TV ekipi koja je prije UOL Esportea radila intervju s Neymarom. Onaj od prije nekoliko dana u kojem je Brazilac ponizio PSG izjavom da mu je najdraža utakmica u karijeri bila ona za Barcelonu kad su pobijedili Parižane sa 6:1.

Ta druga TV ekipa je navodno slučajno ostavila uključenu kameru poslije odrađenog intervjua i snimila ono što je Neymar rekao za UOL Esporte u klupskoj budućnosti, Barceloni, PSG-u, ali i o aferi s navodnim silovanjem.

>> Neymar: Najdraža pobjeda i slavlje u karijeri? Kada smo razbili PSG

Sada oni nude UOL Esporteu "izgubljeni intervju". Po razumnoj cijeni, jasno.

Neymar poručio PSG-u da želi natrag u Barcelonu, oni mu odgovorili da to nije moguće lako izvesti

U međuvremenu, Neymar je danas sa sedam dana zakašnjenja počeo trenirati u Parizu. Prethodno je naljutio ljude francuskog prvaka i financijski je kažnjen. Danas je imao i višesatni sastanak s direktorom Leonardom. Ponovio je svoju namjeru da se želi vratiti u Barcu, Leonardo nije stopirao transfer već je rekao mladom sunarodnjaku da je u pitanju vrlo komplicirana transfer operacija te da nije siguran hoće li je Barca moći izvesti.

>> Daily Mail: Barca je digla kredit zbog Griezmanna, nema ni centa za Neymara

U prijevodu, sportski direktor PSG-a otkrio je da će Francuzi tražiti ogroman novac od kluba koji je već potrošio skoro 200 milijuna eura na De Jonga i Griezmanna.

Ovoj krim-sapunici vjerojatno tu nije kraj. Čeka nas još uzbudljivih mjesec dana do kraja prijelaznog roka, a Neymar u tom razdoblju nikad ne razočara.

Pročitajte više