"Unatoč svim nedaćama uspjeli smo stabilizirati klub"

"IZVRŠNI odbor NK Varteks na svojoj je sinoć održanoj Sjednici iskazao punu podršku mladim igračima koji će i ubuduće biti temelj tog kluba." - rjieči su kojima se novinarima nakon polugodišnje analize obratio predsjednik Kluba Tomislav Kezelj, istaknuvši još svoje zadovoljstvo dosad obavljenim transferima i dovedenim pojačanjima.

"O rezultatima transfera još prerano govoriti. Ne znamo stanje Šimića koji je odmah po dolasku otputovao u Švicarsku radi pregleda, s Ivančićem kako saznajemo postoji nekakav neraščišćeni status, a najnovije ime Semler dolazi nam na tek 5 dana na koliko ga je pustio Bayern. Mladim ćemo igračima pružiti šansu kako bismo stvorili kvalitetnu podlogu za novu četverokružnu ligu u kojoj se od 2008. godine natječe deset ekipa. Varteks je ozbiljan i stabilan klub, uredan je platiša uz sve nevolje kroz koje je prolazio u posljednje vrijeme pa je to razlog zašto mnogi hoće baš k nama." - dodao je Kezelj.

"Od sljedeće sezone očekujemo još jači Varteks jer sad imamo bazu stvoriti jaku ekipu koja će opstati u novoj budućoj Ligi deset. Što se financija tiče godinu smo priveli kraju u duplom proračunu u odnosu na proteklu godinu što govori u prilog puno boljem poslovanju nego li ranije. Upravo je dobar rad u klubu doprinio prodaji igrača ali i priljevu sponzora. Napominjem kako smo uz kvalitetan rad sadašnje uprave uspjeli sanirati klupsku financijsku situaciju do određenih granica na koji smo način značajno stabilizirali NK Varteks. Zahvaljujem svima koji su nam na tom putu pomogli." - zaključio je Tomsilav Kezelj.

D.R./NK Varteks

Pročitajte više