TRANSFERI

United napušta jedan od najtalentiranijih igrača. Želi ga Kovačev Bayern

Foto: Instagram

MANCHESTER UNITED izgubio je tinejdžersku senzaciju kojem je istekao ugovor i od sljedeće sezone će tražiti novu momčad.

Mipo Odubeko je zabio 35 golova za mlađe kategorije kluba prošle sezone. 16-godišnjak je bio jedan od najtalentiranijih igrača Uniteda, ali vjeruje da se bolje može razviti u nekom drugom klubu, piše Daily Mail.

Brojni europski klubovi poput Genoe, Feyenoorda, Newcastlea i Burnleyja su zainteresirani za mladog Irca, a treba spomenuti da je interes pokazao i Bayern Nike Kovača. Daily Mail nadodaje kako će napadač svoj razvoj najvjerojatnije nastaviti izvan Engleske.

Hrvatski stručnjak nakon vrlo stresne prve sezone na klupi Bavaraca, u kojoj je ipak uspio osvojiti duplu krunu u Njemačkoj, u novu će ući s još više pritiska nakon posljednjih komentara izvršnog predsjednika Bayerna Karl Heinz Rummeniggea.

"Kao prvo, želimo osmu godinu zaredom biti prvaci Njemačke. Ali ovaj klub je prije svega gladan trofeja Lige prvaka, a trostruku krunu smo u 119 godina povijesti osvojili samo jednom, 2013. Bez obzira na to koliko to bilo teško, Liga prvaka i njemačka dupla kruna nam je cilj. Očekujem to od Nike Kovača."

Pročitajte više