United nudi 29 milijuna eura za Eto`a

GOTOVO je sigurno da će 28-godišnji kamerunski nogometni reprezentativac Samuel Eto'o uskoro napustiti Barcelonu, gdje je igrao od 2004. godine.

Navodno je Kamerunac, koji je prošle sezone u Primeri postigao čak 30 pogodaka u 36 odigranih utakmica, a ukupno je u Primeri, u katalonskom dresu, prekoračio brojku od 100 pogodaka (postigao ih je 108), jasno najavio čelništvu aktulnog europskog i španjolskog prvaka da želi napustiti klub.

Predsjednik Barcelone Joan Laporta nije reagirao na takve izravne želje ovog sjajnog napadača, a u njegovo ime je za javnost prozborio agent Jose Maria Masalles.

"Eto'o neće juriti za novcem. Želimo klub u kojem i dalje može ostvarivati uspjehe i osvajati trofeje."

Takav klub je Manchester United koji je, po pisanju nedjeljnog News of the Worlda, poslao jasnu poruku igraču i Barceloni. Naime, engleski prvak je ponudio 29 milijuna eura.

Isto tako, Ferguson je voljan s Kameruncom potpisati četverogodišnji ugovor, za tjednu plaću od 150.000 engleskih funti.

Prije samo dva dana je Manchester City i javno odstupio iz utrke za napadačem Barcelone, ali je sada drugi klub iz ovog grada vrlo realna opcija.

Pročitajte više