Upitno mjesto odigravanja utakmice Pula 1856 - Dinamo

NAKON neodlučenog rezultata s Hajdukom Puležanima je nogomet postao glavna preokupacija te se u idućem kolu protiv Dinama očekuje oko 7000 gledatelja. Nažalost, stadion Aldo Drosina nema prvoligašku licencu te će se utakmica vjerojatno igrati na Verudi koja prima svega 3000 gledatelja.

Dopredsjednik Pule 1856 Rade Mitrović izjavio je za Sportske Novosti kako će klub od HNS-a zatražiti da im se dopusti igranje na stadionu Aldo Drosina te da smatra da bi tamo bilo mnogo sigurnije za publiku jer na Verudi postoji samo jedna tribina pa bi BBB-i morali biti smješteni na stajanju iza južnog gola.

Mitrović se nada kako će HNS imati razumijevanja te da će donijeti odluku u korist nogometa jer je Pula 1856 ograničena u resursima pa zato još uvijek nisu niti počeli uređivati stadion Aldo Drosina.

Mišljenja smo da ukoliko se nogomet u Prvoj HNL može igrati na nekim stadionima koji nemaju kvalitetne sanitarne čvorove, a uvjeti za rad novinara su katastrofalni, onda ne vidimo razloga zašto se utakmica u subotu ne bi mogla igrati na Aldo Drosini.

V.P.

Pročitajte više