USKOK U HAJDUKU Istražuju se transferi Gorana Vučevića

Foto: Hajduk.hr

USKOK je ušao u Hajduk! Kako doznajemo, prije deset dana istražitelji USKOK-a obavili su izvide u Hajduku vezano za transfere igrača u periodu kada je dužnost sportskog direktora obnašao Goran Vučević.


Preciznije, riječ je o periodu od 2013. do 2016. godine. Također doznajemo da ovakve kontrole u Hajduku nisu neuobičajene. USKOK je ranije već tražio dokumentaciju vezanu za transfere Marijana Buljata, Darija Jerteca i Ante Vukušića. Stoga se u klubu nimalo ne uzbuđuju.

Postoje indicije da je USKOK ovaj put u Hajduk svratio zbog nečije prijave na rad Gorana Vučevića.

Vučević je osim dužnosti sportskog direktora povremeno uskakao na trenersku klupu kada je nedostajalo kandidata za novog trenera, a u njegovo vrijeme dovedeno je nekoliko igrača uz inozemstva, među kojima su i zvučni transferi Ukrajinaca Artema Radčenka, Maksima Bilija i Artema Milevskog.

Bivši nogometaš, trener i sportski direktor Bilih otišao je iz kluba s bivšom upravom i predsjednikom Marinom Brbićem prošlog proljeća. Na odlasku je rekao: "Uzdignute glave odlazim odavde s predsjednikom Uprave. Dali smo koliko smo mogli, a drugi neka procijene koliko je to bilo dobro ili nije".
 

Pročitajte više