Uskoro ispunjenje Ćirina sna - postaje trener Hajduka?

ĆIRO je opet u svom stilu pronašao način kako da se dokopa naslovnica. Jednostavno je proširio glas kako će postati novim trenerom Hajduka.

Nakon poraza od Zagreba i ne baš najboljeg rezultata u proljetnom dijelu prvenstva, u kojem je od mogućih 15 Hajduk upisao samo 7 bodova, sve misli su okrenute utakmici protiv Rijeke u subotu. Iako još uvijek drži čelnu poziciju s tri boda prednosti, jasno je da je u subotu pobjeda imperativ.

Vjerojatno ne želeći u momčadi stvarati dodatne tenzije, čelni ljudi Hajduka odmah su komentirali glasine o Ćirinom transferu. "Zanima nas samo utakmica s Rijekom sljedeće subote i zato smo sve misli usmjerili prema tome kako uzvratiti Riječanima za poraz na Kantridi. A na ove "bočne udare", raznorazne priče i pričice, ne bismo se željeli osvrtati," – izjavio je predsjednik Hajduka Branko Grgić za Jutarnji list dodavši kako Slišković ima čvrstu poziciju i puno povjerenje uprave.

Isti stav ima i Štimac. O Ćirinim glasinama je rekao za Večernji list: "Niti smo u ovom trenutku razgovarali o tome, niti to dolazi u obzir. Na informaciju o Ćiri kao treneru Hajduka gledam kao na provokaciju. Jer Ćiro je lukavac, pravi majstor za slaganje atmosfere. S Varteksom puca na visoko, misli da ćemo mi puknuti, pa podgrijava atmosferu želeći je zatrovati našim međusobnim odnosima. No, neće nas posvaditi niti zaustaviti na putu prema naslovu. Hajduk će na kraju biti prvak."

Ćiru je navodno u Hajduk pozvao Ante Žaja, Grgičeva desna ruka. Međutim, takve glasine je i on demantirao, naglašavajući kako je Ćiro njegov prijatelj i kako bi ga radije imao za saveznika nego za suparnika, ali kako "nema govora o tome da ga on dovodi u Hajduk." "Prvo zato što Hajduk ima trenera Sliškovića koji uživa povjerenje, a drugo jer ja nisam taj koji samostalno odlučuje, nego sam samo jedan od članova Upravnog odbora." – rekao je za Jutarnji list.

Pročitajte više