Uskoro stiže FIFA 18 World Cup i neće biti zasebna igra

Screenshot: YouTube/Chesnoid Gaming 
 
SVI ljubitelji FIFA-e i nogometa u narednim mjesecima trebali bi doći na svoje. Naime, svi vlasnici FIFA-e 18 dobit će priliku zaigrati Svjetsko prvenstvo u svojoj omiljenoj simulaciji potpuno besplatno. Za razliku od 1998., 2002. i 2006. EA Sports za Svjetsko prvenstvo u Rusiji ove godine neće izdavati zasebnu igru.
 
>>Svjetsko prvenstvo mogli bismo besplatno zaigrati u FIFA-i 18
 
Prema pisanju portala Goal, FIFA 18 World Cup bit će ekspanzija, odnosno nadogradnja postojeće igre i bit će potpuno besplatna. Igrači na konzolama PlayStation 4, Nintendo Switch i Xbox One te oni na PC-ju moći će je preuzeti sa službenih servisa. Nije potvrđeno da će isto moći učiniti i igrači na starijoj generaciji konzola. 
 
Okviran datum izlaska procurio je još u rujnu, kada je španjolski komentator Manolo Lama, koji daje glas na španjolskom jeziku u FIFA-i 18, izjavio za Radio COPE kako će se snimanje za FIFA World Cup odvijati u prosincu jer misli da izlazi u veljači ili ožujku. Direktor marketinga za EA Sports u Španjolskoj Daniel Montes je također bio prisutan na intervjuu te nije bio presretan zbog nenadane najave. Međutim, izglednije je da će noviteti u FIFA-u 18 stići na proljeće.
 
Screenshot: YouTube 
 
Kako će točno izgledati FIFA 18 World Cup nije potvrđeno, ali sigurno će biti uključene 32 reprezentacije koje su osigurale nastup na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. U igru će stići i službena lopta, kao i najvažniji stadioni, a tijekom prvenstva igrači utakmice dobivat će i nove kartice. Međutim, za službenu potvrdu još ćemo malo trebati pričekati. Dobar indikator kako bi FIFA 18 World Cup mogao izgledati je FIFA 14 Ultimate Team: World Cup koji je izašao za svjetsko prvenstvo u Brazilu 2014.
 
Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiji počinje 14. lipnja i trajat će sve do 15. srpnja. FIFA 18 World Cup trebala bi u igru stići nekoliko tjedana prije. Podsjetimo, naša reprezentacija nalazi se u skupini D s Argentinom, Islandom i Nigerijom. Svaki rezultat osim prolaska skupine bio bi razočaranje za posljednju priliku generacije koja ima potencijala otići daleko.
 
Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz FIFA-u 18, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: FIFA18
 
Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.
 

Pročitajte više